Category: polski sex

4chan /s/

0 Comments

4chan /s/

Uppgifter på webbforumet 4Chan tyder på att nättroll skapade falska Vänstermedierna Buzzfeed och CNN:s uppgifter om att Ryssland sitter. Gruppen Anonymous från den ökända sajten 4chan sänkte i helgen webbsajterna för de amerikanska upphonvsrättsorganisationerna MPAA. "Varje dag startas en ny tråd på det bildbaserade nätforumet 4chan med beteckningen ”/SWEG/- Swedish Election General”. I diskussionsflödet är syftet tydligt. Den morgon då protesten skulle äga rum var en isande kall lördag. I en tid då girl orgasm video tonåring har single cute guys Youtube- eller Twitchkanal där hen spelar datorspel med en webbkamera riktad avy scott porno sitt ansikte är det inte konstigt att swatting växt fram som det nya, elakare svaret på busringningar. En avstickare från ett annat forum som jag också kände igen från min hänvisningstrafik, Something awful Något fruktansvärt. Att trolla på internet innebär att skriva inlägg i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl och okonstruktiva diskussioner. Habbo Hotell möter Lord Xenu. 4chan /s/ Alla kommentarer Hetast i veckan. Även CNN gick ut med nyheten stort samma tid. Hemligheten om den intergalaktiska rymdhärskaren som planterade rymdvarelser på jorden i tidernas begynnelse. Mer om propaganda desinformation Valet i Frankrike 4chan. Nedsättande begrepp för personer som arbetar med feminism, mångkultur och rättvisefrågor. Finns det någon norsk sida man kan följa forum och snack på den norska börsen? Individer från olika länder tävlade sedan om att skapa olika sorters bilder som syftade till att gynna Le Pen på Macrons bekostnad. Hur en tecknad groda blev en av det amerikanska valets stora frågor. Någon föreslår kiss- och sexorgier och ett anonymt nättroll skriver att han nu skickat uppgifterna vidare till journalister och republikanska partihöjdare, som verkar tro på dem:. Bushs krig i Mellanöstern största misstaget i USA: Eftersom ingen kände till Anonymous vid den tidpunkten, kunde de låtsas att de var vad som helst.

4chan /s/ -

Nästa artikel inom Metro Music:. Genom att fortsätta läsa Metro. Men omkring insåg jag att jag ville skriva om dem. Men nu är det inte så längre. Personen föreslog att man borde skapa en bild av att Macron har sex med sin frus dotter och att etablissemanget betalat pengar för att dölja det faktumet. Fredag 21 september Intet mer än ett hånleende. I materialet hävdar privatspanare att han har fått uppgifterna om kissexorgien från ryska källor på det omskrivna hotellet, men tidigare poster på webbforumet 4Chan, som används av amerikanska nättroll, ger en annan version av hur uppgifterna hamnade hos kretsen kring John McCain. Som allt de gjorde, var dessa regler konstruerade av skärvor av populärkultur. Den mest komprometterande uppgiften som den prestigefulla TV-kanalen syftade på gick ut på att Vladimir Putins hemliga underrättelsetjänst FSB skulle ha fått Donald Trump att anlita prostituerade för att utföra en kissexorgie på ett lyxhotell i Moskva, "troligen ", och då ha blivit smygfilmad av FSB: Alla kommentarer Hetast i veckan. Men i själva verket kan spanaren ha fått uppgifterna från nättroll på 4Chan, som hittade på dem i slutet av oktober 4chan /s/ Tusentals 4chan-användare dök upp i den virtuella barnvärdlen Habbo Hotel för att skapa kaos, av ingen annan anledning än att det var ett underhållande sätt att tillbringa en nästan obegränsad dötid for the lulz. I augusti införde University of Oxfords ordlista på nätet, OxfordDictionaries. Vänstermedierna Buzzfeed och CNN: Milo Yiannopoulos, teknologiredaktör på tidningen Breitbart, planerade föreläsning på Berkeley i vintras orsakade massiva protester och upplopp. Att trolla på internet innebär att skriva inlägg i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl och okonstruktiva diskussioner.

4chan /s/ Video

Pool's Closed Kommentar av zorblek — 4 juni, Meme är en idé, giant cock worship beteende eller en stil som sprids från person till person inom en kultur. Diskussionen fortsätter, och i ett inlägg daterat 1 november lämnas följande statusuppdatering:. På Hegnar Online går det aldri en blacked videos uten at det legges ut noe: Som nördig tonåring, uppväxt i Baltimore på talet, hade jag förirrat mig in på Otakon precis som jag hade surfat in på 4chan, när det var nytt.

4chan /s/ Video

Top 15 Mysterious Things Found on 4chan

Categories: polski sex

0 Replies to “4chan /s/”